Spring naar inhoud

Wandel4daagse 2023

Welkom op de inschrijfpagina voor de Wandel4daagse van dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni 2023!

Na COVID kan de Wandel4daagse eindelijk weer door gaan. We hebben deze keer een uitdaging, omdat de Noordervaart afgesloten is. In overleg met Boskalis is het ook niet veilig om op de "stille kant" te wandelen. Op vrijdag 2 juni is het Buurtvolleybal toernooi daarom eindigen we dit jaar bij SSV, zodat iedereen kan meespelen/ toejuichen.

Via onderstaand formulier kun je aanmelden en voorkeuren aangeven.
Om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn met inschrijven/ betalen verzoeken we iedereen dit zo veel mogelijk op de andere manieren vooraf te doen. Het totaalbedrag kan overgemaakt worden of er kan een betaalverzoek door ons gestuurd worden. Het bedrag kan ook gepast in een envelop onder vermelding van de groepsnaam (of sluit de bevestigingsmail bij in de envelop) in de brievenbus gedaan worden bij Mieke Stam (Erf 19), Vera Groot (Noordervaart 140a) of Chantal Bol (Buitenkruier 51).

We hebben vernomen dat het voor veel mensen wat lastig kan zijn om het lopen op alle dagen te organiseren. Daarnaast zijn we uit het verleden gewend dat we één dag kunnen overslaan. Daarom hebben we besloten dat ook 3 dagen lopen ook prima is en ook een medaille verdient! 🥾🥾🏅
Als van te voren bekend is welke dag dit wordt, dan horen we dit graag via "Aanvullende informatie" op het aanmeldformulier.

Niet meelopen maar wel meehelpen? Laat het ons weten via info@honkstompetoren.nl of stuur een bericht via WhatsApp naar 06-21 88 53 75.

Praktische informatie:

 • Aanmelden voor dinsdag 23 mei.
 • Deelname bedraagt €5,- per persoon.
 • Iedere dag loop je een route van circa 5 kilometer.
 • Lopers onder twaalf jaar dienen door een volwassene begeleid te worden.
 • Het lopen start elke dag tussen 18:00 uur en 18:30 uur vanaf dorpshuis De Hoeksteen.
 • Op vrijdag starten we gezamenlijk om 18:00 uur. We zorgen dat we op tijd bij SSV eindigen, zodat er meegedaan of toegejuicht kan worden bij het Buurtvolleybal toernooi.
 • Deelname is op eigen risico en als organisatie zijn wij op geen enkele manier verantwoordelijk voor- en houden wij geen toezicht op deelnemers.
 • Iedere dag ontvang je een beker drinken en een versnapering. In het kader van duurzaamheid mag je ook een eigen beker meebrengen.

Ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor de Wandel4daagse 2023 en het versturen van soortgelijke berichten vanuit 't Honk. Deze gegevens worden niet verder gedeeld.

  Hoe wilt u betalen? (verplicht)


  Gegevens per deelnemer:  Hierbij geef ik akkoord voor het bewaren van mijn gegevens voor de Wandel4daagse en overige activiteiten van 't Honk.
  Akkoord? (verplicht)