Spring naar inhoud

Nieuws

De afgelopen periode hebben we de verenigingen gepolst of er animo is voor een nieuw te realiseren dorpshuis. Nog niet iedereen heeft gereageerd, dus zit je in het bestuur van een vereniging: dorpshuis.stompetoren@gmail.com heeft u gemaild.Tevens zoeken we nog mensen die willen helpen, bijv. door plaats te nemen in het nieuwe bestuur of voor de activiteiten in het dorpshuis.

Doe jij ook mee met onze puzzeltocht? Klik dan hier om 'm te downloaden, ga dus vooral lekker met je eigen gezin op pad en blijf vooral gezond! Tot snel! Vanaf 24 augustus worden de antwoorden beschikbaar gemaakt.

We hopen jullie ook snel te kunnen vertellen wanneer het Honkseizoen weer van start gaat, houd onze Facebookpagina én onze website in de gaten voor een meer informatie.

Update: Vandaag (23-03-2020) is aangekondigd dat alle activiteiten tot en met één juni zijn verboden. Het Honkseizoen 2019-2020 is daarom tot einde gekomen. Tot na de zomervakantie! Let op jezelf en blijf gezond.

Oorspronkelijk bericht: Tot en met zes april gaan alle activiteiten van 't Honk niet door, dit in verband met het besluit van het kabinet om de scholen en kinderopvang te sluiten. We hopen jullie weer snel te zien. Mocht hier verandering in komen, zal dit op onze website te lezen zijn.