Spring naar inhoud

Nieuws

Ieder jaar organiseren wij de Wandelvierdaagse in Stompetoren, meestal begin juni. De afgelopen 2 jaar was het door de coronamaatregelen niet mogelijk om een vierdaagse te organiseren. En helaas zal er ook dit jaar geen Wandelvierdaagse plaatsvinden, o.a. door een tekort aan vrijwilligers.

Volgend jaar slaan 't Honk en Dorpshuis De Hoeksteen de handen ineen en zal er weer een mooie vierdaagse in Stompetoren zijn! Wij van 't Honk zoeken nog veel vrijwilligers om ons team te komen versterken, o.a. voor de vrijdagavonden, Halloween en de Wandelvierdaagse volgend jaar.

Geef je op!

De afgelopen periode hebben we de verenigingen gepolst of er animo is voor een nieuw te realiseren dorpshuis. Nog niet iedereen heeft gereageerd, dus zit je in het bestuur van een vereniging: dorpshuis.stompetoren@gmail.com heeft u gemaild.Tevens zoeken we nog mensen die willen helpen, bijv. door plaats te nemen in het nieuwe bestuur of voor de activiteiten in het dorpshuis.

Doe jij ook mee met onze puzzeltocht? Klik dan hier om 'm te downloaden, ga dus vooral lekker met je eigen gezin op pad en blijf vooral gezond! Tot snel! Vanaf 24 augustus worden de antwoorden beschikbaar gemaakt.

We hopen jullie ook snel te kunnen vertellen wanneer het Honkseizoen weer van start gaat, houd onze Facebookpagina én onze website in de gaten voor een meer informatie.

Update: Vandaag (23-03-2020) is aangekondigd dat alle activiteiten tot en met één juni zijn verboden. Het Honkseizoen 2019-2020 is daarom tot einde gekomen. Tot na de zomervakantie! Let op jezelf en blijf gezond.

Oorspronkelijk bericht: Tot en met zes april gaan alle activiteiten van 't Honk niet door, dit in verband met het besluit van het kabinet om de scholen en kinderopvang te sluiten. We hopen jullie weer snel te zien. Mocht hier verandering in komen, zal dit op onze website te lezen zijn.