Spring naar inhoud

Nieuws

Op veler verzoek gaan we proberen om het knutselen op vrijdagavond in Dorpshuis De Hoeksteen weer nieuw leven in te blazen!

Het jarenlange boegbeeld José had aangegeven dat zij niet meer de voortrekkersrol wil hebben, maar dit wel met samen met anderen wil doen. Wij willen dat graag proberen, omdat wij het de kinderen uit het dorp gunnen om lekker creatief bezig te zijn!

We gaan aanstaande *VRIJDAG 30 SEPTEMBER VAN 19.00 TOT 21.00 UUR* starten met het beschilderen of met servetten beplakken van dakpannen.

Deze keer pakken de "voortrekkers" het op, mochten we onverwacht extra hulp nodig hebben, dan laten we het weten.

Hierbij ook de flyer voor deze keer. Van tevoren aanmelden is gewenst, zie het Whatsapp nummer op de flyer.

Groetjes van José, Mieke, Liza, Fleur, Leonie, Simone en Chantal

Ieder jaar organiseren wij de Wandelvierdaagse in Stompetoren, meestal begin juni. De afgelopen 2 jaar was het door de coronamaatregelen niet mogelijk om een vierdaagse te organiseren. En helaas zal er ook dit jaar geen Wandelvierdaagse plaatsvinden, o.a. door een tekort aan vrijwilligers.

Volgend jaar slaan 't Honk en Dorpshuis De Hoeksteen de handen ineen en zal er weer een mooie vierdaagse in Stompetoren zijn! Wij van 't Honk zoeken nog veel vrijwilligers om ons team te komen versterken, o.a. voor de vrijdagavonden, Halloween en de Wandelvierdaagse volgend jaar.

Geef je op!

De afgelopen periode hebben we de verenigingen gepolst of er animo is voor een nieuw te realiseren dorpshuis. Nog niet iedereen heeft gereageerd, dus zit je in het bestuur van een vereniging: dorpshuis.stompetoren@gmail.com heeft u gemaild.Tevens zoeken we nog mensen die willen helpen, bijv. door plaats te nemen in het nieuwe bestuur of voor de activiteiten in het dorpshuis.